27 Temmuz 2015 Pazartesi

Medyum Bakım

Medyum Bakım Yaptırma;
Bakımı yapan medyum bakımı yaptıran kişinin soy ağacını öğrenip bakım yapar.Bakılan kişinin üstünde sihir gerekiyorsa ve büyü oluşuna göre bakım şekillenir.İşlem yapılması gerekiyorsa bakımın sonunda işlem yapılır.Eğer cin çarpması ve musallatı var ise yüz yüze işlem yapmak gerekir. Öncelikle kişinin en önemli sorunu üstünde durulur.Sorunun kaynağına inilir ve sorunu yaratan ne ise ona göre bakım sonrasında işlem yapılır.

Eşler yada sevgililerin terketmesinde ise bakım yapılır ve hikayenin oluşuna göre işlem düzenlenir.Eğer sebepsiz yere sizi terketmişse büyü,cin yada sihir oluşuna göre değerlendirilir.Kişinin karakteri bir anda değiştiyse büyük ihtimal başka biri tarafından büyü yapılmasından kaynaklanmaktadır.

Bir kişi tedirgin olup korkuyorsa,evine girdiğinde sıkıntı yaşıyorsa,hayattan kopmuş ve ona her şey boş geliyorsa kişinin üzerinde veya hanesine büyü yapılmıştır.Büyü,belirtilerini göstermeye başlayıp kişiye sıkıntı ve gittikçe zarar verir.

Bir yakınınız veya komşunuzun size düşman olduğunu düşünüyorsanız ve bu korkuyla yaşamamak için bakım ve sonrasında işlem yapılması gereklidir.Eğer bu kötü insanların size büyü yaptırdığını düşünüyorsanız ve bu korkuyla yaşamak istemiyorsanız işlem çok önemlidir.İnsan şerrinden korunmak ve rahat yaşamaya devam etmek istiyorsanız işlemin başarısı önemlidir.

Üzerinden bolca nazar olan kişiler ve sürekli göze gelen kişiler için kesin çözüm sağlayan tılsımlar ve okuma ayetleri uygulanır.Etrafında kötü enerji olan insanların şerrinden korur.Bir daha kimsenin nazarı değmez.

İsteyip de evlenemeyen kişilerin önüne çıkan bazı olumuz engeller ve çeşitli nedenlere bağlı vazgeçirmeler yüzünden sonuçlanmaz.Nişanlanıp da evlilik adımlarına kısa süree kala bozulan,hiç olmayacak nedenlerle evlenemeyen kişilerin üstündeki tüm kötü talih kaldırılır.Kişi çok rahat bir şekilde evlenme kararını alır ve mutlu sona ulaşır.

İşlemlerin başarıya ulaşması için sabır,itikat ve özellikle inanmak önemlidir.İnanmadan yaptırılan işlemler başarıya ulaşmaz.

İletişim; 0505 137 30 86


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder